PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προφυλακίστηκε ο «δράκος» του Αμαρουσίου


Προφυλακίστηκε ο 30χρονος, αποκαλούμενος ως «δράκος» του Αμαρουσίου, ο οποίος στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή φέρεται να παραδέχθηκε και τις έξι απόπειρες βιασμού που του αποδίδονται από τις αρχές.

«Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο», φέρεται να είπε στον ανακριτή και επικαλέστηκε πρόσφατη ερωτική απογοήτευση, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του. Υποστήριξε ότι διατηρούσε δεσμό επί 2,5 χρόνια με μία Ρουμάνα ιερόδουλη, η οποία, όπως φέρεται να είπε στον ανακριτή «τού απέσπασε 15.000 ευρώ, τους κόπους μιας ζωής».

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτη.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Δημήτρη Ράπτη, ο οποίος ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ο 30χρονος θα οδηγηθεί αρχικά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και στη συνέχεια στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο κ. Ράπτης είπε μετά την προφυλάκιση ότι ο εντολέας του «δεν είναι δράκος, ούτε βιαστής» και υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει τις γυναίκες αλλά μόνο «να τις μειώσει» εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης.

«Δεν είναι ούτε δράκος, ούτε βιαστής. Είναι άρρωστος και διατάχθηκε από τον ανακριτή η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στο Κορυδαλλό. Προέρχεται από μια καλή οικογένεια αλλά όλα άλλαξαν στη ζωή του, όταν χώρισε από μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με μια γυναίκα, η οποία αφού τον εκμεταλλεύτηκε τον παράτησε. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να απομονωθεί και να πέσει σε κατάθλιψη», ανέφερε.

Ο συνήγορος δήλωσε ο κατηγορούμενος και η οικογένειά του ζητούν «πραγματική συγνώμη, χίλιες φορές συγνώμη, από τις γυναίκες οι οποίες υπέστησαν τη δράση του».

Τέλος, κατήγγειλε «την προσπάθεια να συνδεθεί με την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου» κάτι που -όπως είπε- δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment