PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Τι πρόκειται να συμβεί στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου (video)


Για την ανάπλαση στο 4ο δημοτικό διαμέρισμα μίλησε στο PeristeriNews.gr ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λύκος.

Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που θα ξεκινήσει του επόμενους μήνες στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου και της Αγίας Τριάδας και θα αφορά ολοκληρωμένη ανάπλαση της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Συγκεκριμένα τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών έργων Παναγιώτης Λύκος παρουσίασε στις δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης τη μελέτη του έργου η οποία εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής ενώ τις επόμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου θα υπογράψουν την προγραμματική σύμβαση υλοποίησης.

Η μελέτη ανάπλασης της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου
Η μελέτη ανάπλασης της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου

Ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και τις επιχειρήσεις τις περιοχής αφού θα φυτευτούν δεκάδες δέντρα, θα ενισχυθεί ο φωτισμός, θα σταματήσει η άναρχη στάθμευση μιας και θα οριστούν πολλές θέσεις παρκαρίσματος των οχημάτων και τέλος θα δημιουργηθούν μεγαλύτεροι πεζοδρομιακοί χώροι για τη διευκόλυνση των πεζών.

Εκτός από τη μελέτη της Σοφοκλή Βενιζέλου ο κ. Λύκος μας ενημέρωσε και για τη σύναψη σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την αναβάθμιση έντεκα παιδικών χαρών στο επόμενο διάστημα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Περιστερίου.

Αλλαγές στην πόλη που αλλάζουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών και μάλιστα σε περιοχές οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν και ως υποβαθμισμένες στην πόλη μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment