PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παραμένει στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Περιστερίου η Εύα Σιούκα


Στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Περιστερίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την προσεχή αγωνιστική περίοδο η Εύα Σιούκα.

Στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Περιστερίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την προσεχή αγωνιστική περίοδο η Εύα Σιούκα.

Το Περιστέρι θέλει να έχει αξιόμαχη ομάδα και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και ο προπονητής Αντώνης Παπαδέλος σε συνεργασία με τη διοίκηση διατηρούν σχεδόν αναλλοίωτο τον κορμό του τμήματος περιόδου 2010-11.

«Στο Περιστέρι βρήκα έναν οργανωμένο σύλλογο, με υποδομές που δε συναντάς εύκολα σε γυναικεία ομάδα» είπε η 21 ετών παίκτρια. «Στην απόφασή μου να συνεχίσω μέτρησαν παράλληλα η στάση του υπεύθυνου του γυναικείου τμήματος, ειδικά σε κρίσιμες στιγμές, το τεχνικό επιτελείο και το πολύ καλό κλίμα που δημιουργήσαμε μεταξύ μας οι παίκτριες».

Η Ευα Σιούκα γεννήθηκε 26/05/1990 και έπαιξε μπάσκετ μάλλον συμπτωματικά. Αρχικά ασχολήθηκε με μπαλέτο, πιάνο και ρυθμική γυμναστική. Στη ρυθμική μια κουρτίνα διαχώριζε το προπονητήριο από το διπλανό γήπεδο του μπάσκετ. Μια μέρα ο πατέρας της άργησε να την πάρει και παραμερίζοντας την κουρτίνα είδε τα άλλα κοριτσάκια να παίζουν μπάσκετ. Ενθουσιάστηκε και ζήτησε από τον πατέρα της να τη γράψει στο καινούργιο άθλημα.

Πρώτη ομάδα της η ΑΕ Γαλατσίου το 2000 σε ηλικία 10 ετών, όπου παρέμεινε ως τα 16. Πήγε σε δυο φάιναλ φορ κορασίδων τερματίζοντας στη 2η και την 4η θέση.

Το 2006 παραχωρήθηκε από το Γαλάτσι στη Δάφνη με υποσχετική, αλλά την επόμενη χρονιά διέκοψε για να αφιερωθεί στο διάβασμα και τελικά να εξασφαλίσει την εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο.

Την περίοδο 2009-10 ξαναγύρισε στη Δάφνη. Η παραμονή της συνοδεύτηκε με μια 2η και μια 3η θέση στις Νεάνιδες, όπως επίσης με μια δεύτερη θέση και μια άνοσο στις γυναικείες κατηγορίες της ΕΣΚΑ.

Στο Περιστέρι εντάχθηκε την περίοδο 2010-11.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment