PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πανικός στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου με φλεγόμενο όχημα (video)


Υπό τον φόβο ισχυρής έκρηξης λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2015 εισήλθε στο χώρο του αμαξοστασίου (γκαράζ) του Δήμου Περιστερίου, φλεγόμενο όχημα φόρτωσης-εκφόρτωσης ογκωδών απορριμμάτων.

Όπως θα δείτε και από το video που απέστειλε η Σωματειακή επιτροπή εργαζόμενων του Δήμου Περιστερίου στα τοπικά μέσα της πόλης, για αρκετά λεπτά υπήρξε πανικός από τους εργαζόμενους του Δήμου οι οποίοι προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με τις μάνικες που βρίσκονταν στο χώρο.

Η κατάσβεση έγινε ακόμα δυσκολότερη όταν κάποια εύφλεκτα υλικά στα απορρίμματα άρχισαν να εκρήγνυνται δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το έργο των εργαζόμενων και προκαλώντας φόβο σε περίπτωση μια ισχυρής έκρηξης στο χώρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σωματειακής επιτροπής η Διοίκηση δεν εκκένωσε άμεσα τον χώρο του αμαξοστασίου καλώντας την Πυροσβεστική, αλλά έδωσε εντολή στους εργαζόμενους να σβήσουν αυτοί τη φωτιά με κίνδυνο τη ζωή τους. Συμπληρώνοντας ανέφεραν πως στο χώρο παρευρισκόταν και ο τεχνικός ασφαλείας ο οποίος ενημερώθηκε για τις κύριες ελλείψεις σε εργαλεία αλλά και τα προβλήματα στις σκάλες.

Στο video διακρίνονται τρείς εργαζόμενοι του Δήμου να επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Πόλης, Μαίρη Τσιώτα και Βασίλης Μπέτσης αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment