PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Εντύπωση προκαλούν τα αναβαθμισμένα σχολεία (video)


Σε συνέχεια του ρεπορτάζ που πραγματοποίησε η εφημερίδα «ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ» στις 26 Οκτωβρίου, βρεθήκαμε στα περισσότερα σχολεία που πραγματοποιήθηκαν ποιοτικές αλλαγές από τον Δήμο Περιστερίου.

Όπως θα παρατηρήσετε και στο video που κατέγραψε ο φακός του PeristeriNews.gr οι αλλαγές στα σχολεία της πόλης μας είναι εξαιρετικές αναβαθμίζοντας το επίπεδο αισθητικά και πρακτικά εντός και εκτός των σχολικών συγκροτημάτων.

Με όμορφα χρώματα που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο τόνο στο εξωτερικό των σχολικών μονάδων, μεταμορφώνουν τα δημόσια κτίρια σε πραγματικά σχολεία που αλλάζουν τη διάθεση του μαθητή.

Είναι πράγματι άξια συγχαρητηρίων η δουλειά που γίνεται από τα συνεργεία του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο και μάλιστα σε εποχές που οι ελλείψεις σε προσωπικό και οικονομικούς πόρους έχουν πραγματικά «γονατίσει» τον κάθε Δήμο.

Σε ερώτησή μας όσον αφορά το έργο που γίνεται στα σχολεία ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωράκος αρκέστηκε να μας τονίσει πως τα έργα μιλάνε από μόνα τους ενώ πρόσθεσε πως οι εργασίες θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης.

anastasios_theodorakos
«Οι εργασίες συνεχίζονται» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Α. Θεοδωράκος

Ήδη σε περισσότερα από 25 νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Περιστερίου έχουν γίνει ποιοτικές αλλαγές και μέχρι το τέλος του χρόνου υπολογίζεται να ακολουθήσουν αναμορφώσεις σε διπλάσιο αριθμό σχολείων.

Οι εργασίες αφορούν τεχνικές διορθώσεις στις τουαλέτες, βάψιμο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων και συντήρηση των αλουμινίων.

Το ενθαρρυντικό μήνυμα οπωσδήποτε είναι πως τα σχολεία του Περιστερίου και μόνο αλλάζουν αποκτώντας νέο πρόσωπο δημιουργώντας σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μια ευχάριστη αίσθηση για το χώρο που βρίσκονται το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment