PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οι στρατηγοί του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι


Με μεγάλη έκπληξη αρκετών πολιτικών στελεχών της πόλης και όχι μόνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής των εκλογών νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μητσοτάκης πέτυχε καλό ποσοστό στην πόλη μας σύμφωνα με πληροφορίες αφού το ποσοστό που συγκέντρωσε πλησίασε το 50% των ψηφοφόρων που βρέθηκαν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Αν και προεκλογικά υπήρξε μεγάλη στήριξη στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τοπικούς παράγοντες στο Περιστέρι τελικά ο Β’ γύρος των εκλογών ανέδειξε τον 47χρονο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος σε νικητή των εκλογών.

Σύμμαχοι στην προσπάθεια του Κυριάκου, στο Περιστέρι, ήταν ενεργά δύο στελέχη από την Νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιώργος Κώττης και ο γραμματέας Λινάρδος Καλαμοτουσάκης. Ο κ. Κώττης μάλιστα είχε βάλει την υπογραφή του και στην υποψηφιότητα Μητσοτάκη δείχνοντας πως στηρίζει έμπρακτα και φανερά το νέο πλέον Πρόεδρο του κόμματος.

12485841_961456930597128_7706919724927581560_o
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β3, Γιώργος Κώττης στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι

Στοιχεία που δείχνουν ότι ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη στήριξη από κομματικούς παράγοντες και ανθρώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης για να καταφέρει την εκλογή του.

Αξίζει βέβαια κλείνοντας να τονιστεί πως αρκετοί δικαιολόγησαν τη νίκη Μητσοτάκη στο ότι από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες ο καιρός δεν βοηθούσε στο να προσέλθουν στις κάλπες άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που ενδεχομένως θα στήριζαν την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment