PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ξεσηκωμός για τον αυριανό ημιτελικό


Ο Ατρόμητος και οι φίλαθλοι του Περιστερίου έχουν ραντεβού με την ιστορία!

Τον 1ο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ δίνει αύριο ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και ώρα 18.00, στο γήπεδο Περιστερίου.

Η ομάδα θα έχει την συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων της που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠΑΕ Ατρόμητος για να αποτελέσουν το δωδέκατο παίκτη ενισχύοντας από την κερκίδα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 ενώ η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 16.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η ζήτηση των εισιτηρίων (γενική είσοδος 10 ευρώ) είναι μεγάλη και το Γραφείο Διαχείρισης καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να εισέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για να αποφύγουν τον συνωστισμό στις θύρες εισόδου.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η 18αδα που θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Την αποτελούν οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Καραλής, Καραγκούνης, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος, Μπρίτο, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Δάρλας, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι δήλωσε τα εξής:« Για τους άλλους τρεις διεκδικητές του Κυπέλλου Ελλάδας η κατάσταση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός ενώ για εμάς αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε στην ημιτελική φάση του θεσμού. Σύμφωνα με το βαθμολογικό πίνακα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που φαντάζει να είναι και το φαβορί. Από τη δική μας πλευρά είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα φανούν απόλυτα δυνατοί με ιδιαίτερο πάθος και μεγάλη φιλοδοξία. Καλώ τους φιλάθλους μας να μας ενισχύσουν δημιουργώντας μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα».

Χθεσινή ανακοίνωση προς την ΠΑΕ Πανιώνιος

Σε απάντηση σημερινής ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. περί αθέτησης συμφωνίας, η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να καταστήσει για μια ακόμη φορά σαφές ότι οι λόγοι που δεν μας επέτρεψαν να χορηγήσουμε εισιτήρια οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στο τεταμένο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει αναλύσει δια της αλληλογραφίας στην ΠΑΕ Πανιώνιος ότι οι συνθήκες έχουν μεταβληθεί και πρέπει να τις ακολουθήσουμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου προσδοκούσαμε να γίνει κατανοητή η θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να μην δώσει εισιτήρια σε κανένα φιλοξενούμενο σωματείο.

Το δε ύφος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι απαράδεκτο και προκλητικό και δυναμιτίζει το κλίμα του αγώνα της Κυριακής.

Κι επειδή αναφέρετε σε αυτήν ότι έχουμε πάθει πανικό, περιμένουμε την ομάδα με τους δανεικούς παίκτες να έρθουν την Κυριακή για να μας κερδίσουν.

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment