PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν. Τόσκας: Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τα τελευταία περιστατικά


Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην Αθήνα θέτει σε εφαρμογή η ΕΛΑΣ, κατόπιν εντολής του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Από την Πέμπτη, 35 ζευγάρια ένστολων αστυνομικών προστέθηκαν στις υπάρχουσες ομάδες αστυνόμευσης και θα περιπολούν συνεχώς σε δύο βάρδιες, σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους και πλατείες.

Μιλώντας σε αξιωματικούς και αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ, ο κ. Τόσκας εμφανίστηκε ιδιαίτερα αυστηρός και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του προς τα επιτελεία της ΕΛΑΣ για τα απανωτά συμβάντα των τελευταίων ημερών, καθώς και για το ότι δεν υπήρξαν συλλήψεις.

Όπως ανέφεραν πηγές του υπουργείου, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι «η αστυνομία έχει πολλές επιτυχίες, αλλά τελευταία έχουν συμβεί πολλά περιστατικά, για τα οποία δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος».

Συνεχίζοντας ο αν. υπουργός υπογράμμισε: «Δεν νοείται να υπάρχει αδιαφορία. Τα λάθη συγχωρούνται, γιατί λάθη κάνει αυτός που εργάζεται. Αυτός που καβαλάει το άλογο, θα πέσει κιόλας. Αλλά επαναλαμβανόμενα λάθη και αδιαφορία, πρέπει να ελέγχονται».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment