PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ν.Δ.: Ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές Τσίπρα


Για «ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της με αφορμή δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει προταθεί από την κυβέρνηση για να καλύψει τη θέση του «Αθανάτου» στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», το οποίο επικαλείται «έγκυρη πηγή» η κ. Παναγοπούλου, που φιλοξένησε – όπως η ίδια επιβεβαίωσε – τον Πρωθυπουργό σε θαλαμηγό που ανήκε στον θανόντα σύζυγό της Περικλή Παναγόπουλο, προτάθηκε από τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη για να καλύψει τη θέση του «Αθανάτου» στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, εκτός από πρωθυπουργικός σύμβουλος, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες πρέσβης εκ προσωπικοτήτων, απολαμβάνοντας όλα τα σχετικά προνόμια, ενώ επιπλέον προτείνεται από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ). Με λίγα λόγια: ‘μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη’» σχολιάζει η Πειραιώς σε σχετική ανακοίνωση της.

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια» καθώς «τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι κρύφτηκε σε μια θαλαμηγό, ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία».

«Τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα, μήπως και αποφύγει τη συντριβή του. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας, είναι ότι βρισκόμαστε πια στο 2019 και όχι στο 2015 και οι πολίτες έχουν βιώσει στο πετσί τους και τα ψέματά του και τις καταστροφικές επιλογές του» προσθέτει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment