PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΝΕΡΙΤ: 597 προτάσεις για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος


Συνολικά 597 προτάσεις κατατέθηκαν από Έλληνες δημιουργούς στην κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος.

Συνολικά 597 προτάσεις κατατέθηκαν από Έλληνες δημιουργούς στην κατεπείγουσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΝΕΡΙΤ για εκτέλεση παραγωγής προγράμματος, που θα καλύψει τις ανάγκες της από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο 2014.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, έχουν οριστεί διαδοχικά στάδια αξιολόγησης, με διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αντικειμενικότητα στην επιλογή των προγραμμάτων. Έχουν επίσης θεσπιστεί συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής, που αφορούν στη συμβατότητα των προτάσεων με τους στόχους και τις αρχές της ΝΕΡΙΤ, στην εγκυρότητα, την ποιότητα και την πρωτοτυπία τους, καθώς και στα οικονομικά δεδομένα.

Οι προτάσεις που δεν θα επιλεγούν στην παρούσα φάση, μπορούν να κατατεθούν από τους παραγωγούς και στην επόμενη πρόσκληση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο νέος φορέας αποφάσισε να ακολουθήσει ανοικτή διαδικασία – για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεοπτική Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment