PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νεκρό βρέφος από εμπρησμό στη Δυτική Όχθη


Τη ζωή του έχασε ένα βρέφος 18 μόλις μηνών όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειάς του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, η οποία φέρεται να οφείλεται σε εμπρησμό από εβραίους εξτρεμιστές.

Τη ζωή του έχασε ένα βρέφος 18 μόλις μηνών όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειάς του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, η οποία φέρεται να οφείλεται σε εμπρησμό από εβραίους εξτρεμιστές, ενώ ακόμη 3 άνθρωποι τραυματίστηκαν τρεις άνθρωπο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ισραηλινά νοσοκομεία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι στους τοίχους του σπιτιού που πυρπολήθηκε, σε χωριό κοντά στην πόλη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, ήταν γραμμένο το σλόγκαν «Price Tag», το οποίο στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιήσει ισραηλινοί εξτρεμιστές.

Η οργάνωση «Price Tag» κατηγορείται για μία σειρά από εμπρηστικές επιθέσεις σε τεμένη της Δυτικής Όχθης τα τελευταία χρόνια, ενώ η ίδια ανέφερε ότι «Πρόκειται για μία ύποπτη επίθεση με εθνικιστικά κίνητρα».

Αυτή ήταν η χειρότερη επίθεση από ισραηλινούς εξτρεμιστές, από τότε που ένας Παλαιστίνιος έφηβος κάηκε ζωντανός σε αντίποινα για την δολοφονία τριών Ισραηλινών από τους απαγωγείς τους πριν από ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment