PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νέα σελίδα στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Περιστερίου


Ο σύλλογος προχώρησε σε συμφωνίες με προπονητές εγνωσμένης αξίας.

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ γυρίζει σελίδα με στόχο το RESTART της ομάδας σε όλα τα επίπεδα κι απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία του συλλόγου, την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και την επιστροφή του ΓΣΠ στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Η πλήρης αναδόμηση των τμημάτων υποδομής ξεκίνησε και εκτός από τον Μανόλη Παπαμακάριο και τον Αλέκο Πέτρουλα που θα αναλάβουν τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής κατάρτισης των αθλητών, ο σύλλογος προχώρησε και σε συμφωνίες με προπονητές εγνωσμένης αξίας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία με τον Γιάννη Θεολογίτη, ο οποίος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής, ενώ η Γεωργία Αγγελή θα αναλάβει το Γυναικείο Τμήμα του Συλλόγου.

Στο προπονητικό επιτελείο θα προστεθούν οι κ. Ζιάκας, Χαριτόπουλος, Καπαδουκάκης, Μαρούδης και Σπαθούλας οι οποίοι και θα στελεχώσουν τις ομάδες των τμημάτων υποδομής, ενώ την εφηβική ομάδα του ΓΣΠ θα αναλάβει ο Κώστας Παπαμάρκος, ώστε να υπάρχει άμεση σύνδεση των αθλητών με την ανδρική ομάδα!

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θέλει παράλληλα να ευχαριστήσει όσους προπονητές εργάστηκαν πέρυσι στο σύλλογο και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Ιδιαίτερα στον Δημήτρη Τζιάλλα, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί πιστό στρατιώτη του ΓΣΠ και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή γι’αυτόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment