PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες Πολιτιστικά

Μόνο η «Σχέση 5 με 7» κυκλοφορεί από την Πέμπτη 2/7


Λόγω των πολιτικών εξελίξεων οι περισσότερες προγραμματισμένες πρεμιέρες ταινιών αναβλήθηκαν.

Μία και μοναδική είναι η ταινία, που θα προβληθεί στους κινηματογράφους, αυτήν την εβδομάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Πρόκειται για την αισθηματική ταινία «Σχέση 5 με 7» του σεναριογράφου και παραγωγού τού πολυβραβευμένου «Mad men», Βίκτορ Λέβιν, η οποία αποτελεί την πρώτη του μεγάλου μήκους σκηνοθετική δημιουργία.

Με τους Αντόν Γιέλτσιν, Μπερενίς Μαρλό, Λάμπερ Ουίλσον, Ολίβια Θέρλμπι, Γκλεν Κλόουζ και Φρανκ Λανγκέλα, η ταινία σκιαγραφεί τη ζάλη, τη λαχτάρα και τον πόνο του να είσαι νέος και ερωτευμένος, μέσα από την ιστορία ενός 20άχρονου επίδοξου συγγραφέα, που μπλέκεται σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή γυναίκα, πρώην μοντέλο, που ανήκει στην υψηλή κοινωνία.

Όμως, εκείνη είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών και μπορεί να τον συναντά σε δίωρα ερωτικά ραντεβού, σε ξενοδοχεία, μόνο μεταξύ 5 και 7. Έτσι, η λαχτάρα του νεαρού για το αντικείμενο του πόθου του γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Η σχέση τους μπορεί να είναι περιστασιακή, αλλά, παραδόξως, δεν είναι κρυφή από τον σύζυγό της, ο οποίος καλοδέχεται τον νέο στο σπίτι του και τον συστήνει με άνεση στον κύκλο του. Στον αντίποδα αυτού του κόσμου, βρίσκονται οι συμβατικοί, αλλά αφοσιωμένοι γονείς του, οι οποίοι ανησυχούν και σκανδαλίζονται από το ανορθόδοξο ειδύλλιο του γιου τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment