PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Μάχη με τις φλόγες σε πολλές περιοχές


Μάχη με τις φλόγες σε πολλές περιοχές της χώρας δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Δύο πυρκαγιές βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στον νομό Τρικάλων. Η πυρκαγιά στο πλατανόδασος του Διαλεκτού στον δήμο Τρικκαίων καίει, σύμφωνα με πληροφορίες, ξερά χόρτα, λεύκες, ιτιές και πλατάνια. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν πέντε οχήματα με 12 πυροσβέστες.

Η φωτιά στην περιοχή του Πρίνου, που ανήκει στον δήμο Πύλης, αναπτύσσεται σε αποστραγγιστικό κανάλι. στην κατάσβεση συνδράμουν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με πέντε άνδρες.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν και στην Αττική οι πυροσβέστες. Όπως και προ ημερών, πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Φυλή, σε δασική έκταση κοντά στο γήπεδο του Θρασυβούλου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μία ομάδα ΜΕΤΠΕ με 12 πυροσβέστες και έξι οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος κι ένα ελικόπτερο.

Την ίδια ώρα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας μαίνεται πυρκαγιά σε δασική έκταση. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 1 ομάδα ΜΕΤΠΕ, 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση και στην περιοχή Κορογονιάνικα Ανατολικής Μάνης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα,1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ για την πυρκαγιά στο Πευκί Εύβοιας επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. και 1 Ε/Π.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η αγροτοδασική πυρκαγιά πλησίον της Ι.Μ. Αγίας Άννης Φθιώτιδας, την ώρα που ένα δεύτερο μέτωπο εξελίσσεται από το μεσημέρι της Τετάρτης σε αγροτοδασική έκταση κοντά στο χωριό Δίβρη, όπου επί ποδός βρίσκονται 60 πυροσβέστες με 21 οχήματα, πέντε αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα, ενώ συνδράμουν 11 οχήματα ΟΤΑ, η ΕΛ.ΑΣ. και το δασαρχείο.

Όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι κάτοικοι του χωριού Δίβρη έχουν συγκεντρωθεί σε ασφαλές σημείο, κατόπιν εισήγησης του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment