PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μάντζαρης: «Βήμα, βήμα, θα χτίσουμε τη σχέση μας»


Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος συνεχίζεται και κάποιες φορές δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές αναπνοές.

Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος συνεχίζεται και κάποιες φορές δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές αναπνοές. Ο Αρης περιμένει.

Με αυτό το σκεπτικό η ανδρική ομάδα μπάσκετ πάτησε κανονικά το γήπεδο σήμερα το απόγευμα, με τους παίκτες που είχαν αυξημένη συμμετοχή απέναντι στον Ηρακλή να ακολουθούν χαλαρό ρυθμό που έμοιαζε με ξεμούδιασμα και όσους έπαιξαν λίγο ή καθόλου, να κάνουν κανονική προπόνηση.

Σήμερα, πάντως, θέμα συζήτησης στους κύκλους της ομάδας ήταν η πολύ ικανοποιητική αγωνιστική εικόνα της, όπως επίσης η σημαντική προσέλευση φιλάθλων και κυρίως η ασταμάτητη υποστήριξη προς τους παίκτες με παλμό, αλλά ταυτόχρονα με κόσμιο τρόπο.
«Πραγματικά ήταν κάτι πολύ όμορφο και τους ευχαριστούμε» είπε ο Αντώνης Μάντζαρης. «Οι φίλαθλοί μας σχεδόν δε σταμάτησαν να τραγουδούν και σε μια ομάδα που τώρα δημιουργείται, με αρκετούς νεαρούς παίκτες, χωρίς εμπειρίες, κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες βοηθούν στο να γινόμαστε μέρα με τη μέρα πιο ανταγωνιστικοί. Το Περιστέρι έχει ανάγκη τον κόσμο του. Η γειτονιά πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια, αρκεί και εμείς να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ. Με αυτόν τον τρόπο, βήμα, βήμα, θα χτιστεί πάλι η σχέση μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment