PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Λέσχες ανάγνωσης οργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου


Για παιδιά και ενήλικες.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού των νέων δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου ενημερώνει τους δημότες ότι οργανώνονται Λέσχες Ανάγνωσης για παιδιά και ενήλικες.

Στόχος είναι να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που η Δημοτική Βιβλιοθήκη, μπορεί να προσφέρει στους δημότες της πόλης, ευελπιστώντας να συμβάλουν στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, αλλά και στη στενή και ωφέλιμη επαφή με το βιβλίο.

Ενηλίκων: Στη λέσχη ανάγνωσης ενηλίκων, μπορούν να γίνουν μέλη όσοι αγαπούν το διάβασμα των βιβλίων και θέλουν να μοιραστούν με άλλους ανθρώπους, συναισθήματα, συγκινήσεις, προβληματισμούς, ακόμα θέσεις, αντιθέσεις, απόψεις και ιδέες μέσα από ένα βιβλίο.

Παιδιών: Σε μια λέσχη ανάγνωσης παιδιών, συναντιούνται οι μικροί βιβλιόφιλοι, με σκοπό να γνωρίσουν τα βιβλία, να συζητήσουν γι’ αυτά, να παίξουν, να γελάσουν, ώστε η ανάγνωση να γίνει συνήθεια και μέρος της καθημερινότητάς τους. Η λέσχη ανάγνωσης για τα παιδιά θα φέρει τον τίτλο «κόκκινη κλωστή δεμένη» και θα λειτουργεί τα Σάββατα από 11:00 έως 12:00.

Την προσπάθεια ενισχύουν εθελοντικά καταθέτοντας τις γνώσεις και το μεράκι τους εκπαιδευτικοί, συγγραφείς, ηθοποιοί ή άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ο Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Αλέξανδρος Πατσής. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2105716069 – 2105716057.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment