PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Παπανδρέου – Σαμαρά


«Τα κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα ενώνονται για να μας σώσουν».

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάνοντας λόγο για απίστευτο παρασκήνιο που συντελέστηκε στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ο κ.Τσίπρας τόνισε πως ο Γιώργος Παπανδρέου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Μέγαρο Μαξίμου υπό το βάρος των λαϊκών κινητοποιήσεων, ενώ πρόσθεσε: «Ο πρωθυπουργός, που μας έβαλε στα κρυφά στο ΔΝΤ, που συμφώνησε δανειακές συμβάσεις υποτέλειας, δίχως να τις φέρει στη Βουλή, δεν θα θέσει τελικά τις επιλογές του στην κρίση του λαού. Θα τις φορτώσει στον επόμενο. Μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ανακουφισμένος, γιατί τώρα αναλαμβάνει άλλος τα βάρη».

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε «ξεκίνησε νωρίτερα από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε τις εκπτώσεις. Αρχικά αποδέχτηκε τη δανειακή σύμβαση που όλο το προηγούμενο διάστημα κατηγορούσε. Στο τέλος αποδέχεται και τα δεινά των σκληρών μέτρων που αυτή θα αποφέρει. Από το «οι μάσκες έπεσαν» κατέληξε μέσα σε 24 ώρες στο είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω».

Πρόσεθε μάλιστα πως τα κόμματα που χρεοκόπησαν με τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις τους τη χώρα και τον ελληνικό λαό, τώρα ενώνουν τις αποτυχίες τους για να μας σώσουν.

«Στην πραγματικότητα αναλαμβάνουν τη συνευθύνη της υποτέλειας, της κοινωνικής διάλυσης και της εκχώρησης κυριαρχίας. Εθελοτυφλούν όμως πιστεύοντας ότι, αν είναι όλοι μαζί, τότε κανένας δεν θα τους ζητήσει ευθύνες. Αργά ή γρήγορα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment