PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Καρφιά» Αλ. Μητρόπουλου για αντιρρησίες και ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ


Με κριτική διάθεση έναντι των αντιρρησιών αλλά και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Με κριτική διάθεση έναντι των αντιρρησιών αλλά και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθε στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος ζήτησε να κυριαρχήσει η σύνεση.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στους συντρόφους του που «κινούνται από ιδεολογικά κίνητρα και έχουν ευθύνη για την κακή κατάσταση στο κόμμα, επειδή αρνούνται να ακολουθήσουν την ηγεσία στον νέο κύκλο νεοφιλελεύθερης ενδεχόμενα μετάλλαξης».

Παράλληλα, έριξε και καρφιά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που στη χθεσινή του συνέντευξη στο Κόκκινο έδειξε την πόρτα της εξόδου στους διαφωνούντες, σημειώνοντας πως «διαγραφές και εξαναγκασμός βουλευτών να παραδώσουν την έδρα δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς και την κουλτούρα της».

Ο κ. Μητρόπουλος συνέστησε «και στις δυο πλευρές σύνεση, συνεννόηση και ενότητα για να μην κάνουμε άλλο κακό στον λαό μας». Όπως είπε, τα προβλήματα πρέπει να λυθούν με πνεύμα συνεννόησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment