PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κάλεσμα από την Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου


Συνεδρίασε η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου και συζήτησε τα συμπεράσματα από τις τελευταίες κινητοποιήσεις, συνεχίζοντας τη δράση με νέο αγωνιστικό ραντεβού .

Συνεδρίασε η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου και συζήτησε τα συμπεράσματα από τις τελευταίες κινητοποιήσεις και την 48ωρη απεργία.

Τα μεγάλα συλλαλητήρια των δυνάμεων της κοινωνικής συμμαχίας στο Περιστέρι το Σαββάτο 11 Φλεβάρη και της Κυριακής 12 Φλεβάρη στην Ομόνοια.

Αποφάσισε επίσης το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Λαϊκή Επιτροπή χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που με αποφασιστικότητα και περιφρουρημένο αγώνα, με τις σημαίες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, έδειξαν το δρόμο της αντίστασης της ρήξης και της ανατροπής, αψηφώντας τα τρομοκρατικά διλλήματα της μαύρης συγκυβέρνησης και της τρόικα και το όργιο κρατικής καταστολής και προβοκάτσιας από τους μηχανισμούς που υπηρετούν τα μονοπώλια .

Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί σε συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα με οργάνωση στους τόπους δουλειάς και τις γειτονιές, σε μαζική συμμετοχή στα σωματεία, τους συλλόγους και τις επιτροπές αγώνα ώστε να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του και να σωθεί από την κρίση με λαϊκή εξουσία, μονομερή διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την ΕΕ και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι οι αυτοαπασχολούμενοι, οι γυναίκες, μπορούν με αλληλεγγύη και συντονισμένη δράση να υπερασπιστούν τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους, να διεκδικήσουν μέτρα προστασίας τώρα και να αρνηθούν να πληρώσουν την κρίση της πλουτοκρατίας.

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου συνεχίζει τη δράση της ενάντια στα χαράτσια και τους νέους ελεεινούς εκβιασμούς για διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατασχέσεις σε όσους δεν θέλουν η δεν μπορούν να πληρώσουν το νέο κεφαλικό φόρο.

Το νέο αγωνιστικό ραντεβού είναι την Πέμπτη 23 Φλεβάρη στις 10:30 το πρωί, στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Περιστέρι για να καταθέσουμε ομαδικά λογαριασμούς χωρίς την πληρωμή του χαρατσιού και να δηλώσουμε στη διοίκηση τη σταθερή απόφαση να εμποδίσουμε τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάθε λαϊκό σπίτι σε κάθε μικρομάγαζο.

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και με ψηλά το κεφάλι τον αγώνα και απαντάμε στη σκληρή λιτότητα με λαϊκό γλέντι, τραγούδι, άφθονο φαγητό και κρασί, στην ταβέρνα “Άνοιξη” του Θωμά δίπλα στην πυροσβεστική στο Άλσος Περιστερίου την Παρασκευή 24 Φλεβάρη στις 9:00 μμ.

Σας καλούμε να γλεντήσετε μαζί μας, να στηρίξουμε οικονομικά τη Λαϊκή Επιτροπή για να μπορέσει να ανταποκριθεί με δύναμη και αισιοδοξία στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment