PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ζητά αποζημίωση 1.000.000 ευρώ από φοιτητή


Δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο και τον 26χρονο φοιτητή, Βαγγέλη Μυτιληναίο, με τον πρώτο να ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατoμμυρίου ευρώ από τον δεύτερο για ηθική βλάβη.

Δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο και τον 26χρονο φοιτητή, Βαγγέλη Μυτιληναίο, με τον πρώτο να ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ από τον δεύτερο για ηθική βλάβη.

Το χρονικό της διαμάχης ξεκινά από τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010. Την περίοδο εκείνη τόσο ο 26χρονος φοιτητής όσο και η σύζυγος του κ. Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη έθεσαν υποψηφιότητα στο δήμο Σαρωνικού, χωρίς ωστόσο να εκλεγούν.

Αιχμή του δόρατος για τη δικαστική διαμάχη αποτελεί ένα άρθρο που δημοσίευσε εκείνη την περίοδο ο Μυτιληναίος, στο οποίο «δείχνοντας» τον κ. Πάγκαλο και τη σύζυγό του ανέφερε τα εξής: κάποιοι λιγουρεύονται να βγάλουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των παραλιών με το να τις «κλείσουν», ώστε να μπορέσουν να γίνουν μετά «ξενοδοχειάρες με τις δικές τους παραλίες».

Στη συνέχεια του επίμαχου άρθρου, ο 26χρονος φοιτητής Φιλοσοφικής, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Σαρωνικός Συνεργασία» κατηγόρησε τον κ. Πάγκαλο ότι ήταν ο ιθύνων νους για το ξεπούλημα των παραλιών στο Λαγονήσι, επιδεικνύοντας πρωτοφανή πολιτικό παχυδερμισμό καίτοι Βουλευτής της περιοχής». Τέλος, η «σύζυγός του που θέλει να γίνει Δήμαρχος υπάρχει και δεν ξέρει πού της πάνε τα τέσσερα».

Μιλώντας στην «Ελευθεροτυπία», ο κ. Μυτιληναίος επέμεινε στη θέση του για όσα αρχικά είχε γράψει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η «υποψηφιότητα της Χριστίνας Χριστοφάκη στο Δήμο Σαρωνικού, καθώς και η παρουσία της στα κοινά του εν λόγω δήμου, αποτελούσε και αποτελεί δούρειο ίππο των μεγαλοσυμφερόντων και ο σύζυγός της βοηθάει στην επίτευξή τους».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γράφει στην αγωγή που κατέθεσε ότι «ουδέποτε σκέφθηκα αλλά ούτε και επεδίωξα να προκαλέσω με τη συμπεριφορά μου τόσο στην ιδιωτική μου ζωή όσο και στην Πολιτική τον Ελληνικό λαό δίνοντας αφορμή για σχόλια και κριτική».

Ο Βαγγέλης Μυτιληναίος, τέλος, διερωτάται στη συνέντευξή του «πώς γίνεται ο κύριος που είπε πως “όλοι μαζί τα φάγαμε”, ο συλλήβδην υβριστής των πάντων που βγαίνει και λέει “κοπρίτες” και “τεμπέληδες” όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως, να μην προκαλεί;».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment