PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 18χρονου αλλοδαπού στον Βοτανικό


Στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 18χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε στις 26 Ιουνίου στον Βοτανικό, προχώρησε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 18χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή του Βοτανικού, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Από την διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία βαρειών κακώσεων που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Μετά από έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα, στο χώρο εργασίας τους.

Για τον εντοπισμό του δράστη, εκδηλώθηκαν αναζητήσεις σε όλη την Επικράτεια, με αποτέλεσμα απογευματινές ώρες της 28ης Ιουνίου, να εντοπισθεί από Μικτό Συνεργείο Ελέγχου, αποτελούμενο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, εντός λεωφορείου στο σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.

Ο 24χρονος προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και βάρος του εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment