PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δεν τα φάγαμε μαζί τα λεφτά


Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: “Είναι αδιανόητο στην περίοδο της κρίσης να πετιούνται στο δρόμο άνθρωποι που έχουν δουλέψει τέσσερα και πέντε χρόνια κι έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε δημόσιους οργανισμούς”.

“Είναι αδιανόητο στην περίοδο της κρίσης να πετιούνται στο δρόμο άνθρωποι που έχουν δουλέψει τέσσερα και πέντε χρόνια κι έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε δημόσιους οργανισμούς”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και εξέφρασε τη βούληση του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί δίπλα του και “απέναντι στους φαύλους και κυνικούς που θέλουν να μας πείσουν ότι μαζί τα φάγαμε”.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε τους τόνους κατά της κυβέρνησης με εφορμή τους ισχυρισμούς (κυρίως του Θ. Πάγκαλου) ότι για την κακή δημοσιονομική κατάσταση της χώρας υπάρχει συνευθύνη και των πολιτών.

“Ε,δεν τα φάγαμε μαζί. Κάποιοι τα φάγανε από τις μίζες και το μαύρο πολιτικό χρήμα και κάποιοι προσπαθούν να ζήσουν με μισθούς των 700 και 500 ευρώ”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των συμβασιούχων του ΟΑΕΕ Γιάννης Σπυράκης ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΝ να παρευρεθεί στις 22 Οκτωβρίου σε ειδική ημερίδα που οργανώνουν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment