PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Γ. Σπανός: Το όνειρο μου για τον Ατρόμητου είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ» μετά τη μεγαλειώδη νίκη της ομάδας στο Καραϊσκάκη.

Ο κ. Σπανός ερωτήθηκε για αρκετά θέματα από τον δημοσιογράφο της εφημερίδας, Θέμη Σινάνογλου τονίζοντας πως ονειρεύεται να δει την ομάδα του Περιστερίου και πάλι στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Γιώργου Σπανού στο ΦΩΣ και τον Θέμη Σινάνογλου:

Θ.Σ. Να σας πάρω λίγες δηλώσεις;

Γ.Σ. Καλύτερα να μιλήσουν οι ποδοσφαιριστές, αυτοί παίζουν.

Θ.Σ. Από την κεφαλή ξεκινούν όλα. Κάποιοι σας έλεγαν να διώξετε τον προπονητή, αλλά τον κρατήσατε και δικαιώνεστε.

Γ.Σ. Όχι, δεν πέρασε ποτέ τέτοια σκέψη από το μυαλό μου. Ακόμα και όταν στα φιλικά η ομάδα δεν πήγαινε καλά και είχε κάποια βαριά σκορ εναντίον της, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί σε διαφορετική φιλοσοφία από εκείνη που είχε συνηθίσει. Και αυτός είχε φέρει καινούρια πράγματα στην ομάδα, ήθελε χρόνο μέχρι να τα περάσει. Ξέρετε κάναμε ολικό λίφτινγκ αυτό το καλοκαίρι, με 14 καινούριους παίκτες στο ρόστερ και καινούριο προπονητή, δεν φτιάχνεις γρήγορα ομάδα. Ήθελε υπομονή.

Θ.Σ. Ο Ουάρντα τι περίπτωση είναι; Τον έλεγαν τρελοκομείο.

Γ.Σ. Εμένα με ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής τι κάνει στο χώρο εργασίας του. Όχι τι κουτσομπολιά λένε για αυτόν μακριά από το γήπεδο. Ο Ουάρντα λοιπόν, δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις, πρώτος έρχεται, τελευταίος φεύγει. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Είναι προικισμένος ποδοσφαιριστής με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που λίγοι έχουν. Και αγαπάει τρελά αυτό που κάνει. Θεωρώ ότι είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου.

Θ.Σ. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα;

Γ.Σ. Από την 6η αγωνιστική κανείς δεν πήρε ποτέ τον τίτλο. Για εμένα και οι τρείς, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, έχουν τις ίδιες πιθανότητες να τερματίσουν πρώτοι στο μαραθώνιο. Υπάρχει πολύς χρόνος μπροστά για να συμμαζευτούν και να βελτιωθούν. Βγάζω έξω τον Παναθηναϊκό όχι λόγω βαθμών αλλά λόγω σοβαρών προβλημάτων βιωσιμότητας. Όταν έχεις τέτοια προβλήματα, δεν μπορείς να αντέξεις στο μαραθώνιο.

Θ.Σ. Εσείς χρωστάτε;

Γ.Σ. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, έσοδα-έξοδα και όταν δεν έχουμε, για αυτό είναι ο μεγαλομέτοχος, για να συμπληρώνει αυτά που λείπουν.

Θ.Σ. Υπάρχει περίπτωση να πάρετε και τον Ιωνικό;

Γ.Σ. Όχι. Είναι γνωστοί οι δεσμοί της οικογένειας μου με τον Ιωνικό, όμως είμαι ήδη 12 χρόνια στον Ατρόμητο και όταν είμαι κάπου, είμαι ψυχή τε και σώματι εκεί.

Θ.Σ. Το όνειρο σας για τον Ατρόμητο;

Γ.Σ. Όλα τα χρόνια με ενδιαφέρει να είναι μια ομάδα σοβαρή και να εκπέμπει σεβασμό σε όλους. Αυτό το έχουμε κερδίσει. Ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε ως ομάδα και να επιστρέψουμε στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μπαίνοντας στην πρώτη πεντάδα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment