PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Για 3η συνεχή χρονιά τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα


Ανακοίνωση, των Εκπαιδευτηρίων «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ», για την τρίτη συνεχή χρονιά που προκρίνονται στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα – ο Αρχιμήδης:

Με τις φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων μας στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, το Σχολείο μας κάνει πλέον την επιτυχία παράδοση! Για τρίτη συνεχή χρονιά τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» προκρίνονται στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα αποδεικνύοντας πως η συστηματική προσπάθεια, η επιμονή και ο πλήρης και σωστός εκπαιδευτικός προγραμματισμός οδηγούν σε λαμπρές επιτυχίες.

Στο φετινό Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Ο Ευκλείδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 16/01/2016, διακρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας:

1. Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ, Α΄ Λυκείου       Α΄ Βραβείο
2.    Τώρος Αθανάσιος, Α΄ Λυκείου                   Γ΄   Βραβείο

 

3. Σκαλούμπακα Νικολέτα, Α΄ Λυκείου
4.      Φραγκής Δημήτριος, Α΄ Λυκείου
5. Λάσπας Παναγιώτης,   Β΄ Λυκείου

 

Στην 33η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» κατέλαβαν την 3η θέση Πανελλαδικά μεταξύ όλων των Λυκείων της Ελλάδος και ο μαθητής μας Μιχαλάκης Βάιος – Ραφαήλ της Α΄ Λυκείου βραβεύτηκε με Χάλκινο Μετάλλιο.

Οι διακριθέντες μαθητές των Διαγωνισμών της Μαθηματικής Εταιρείας βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016.

Οι φετινές επιτυχίες των Εκπαιδευτηρίων μας στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας μας έκαναν και πάλι πολύ χαρούμενους και περήφανους.

Ο μαθητής μας Μιχαλάκη Βάιο – Ραφαήλ συμπεριλαμβάνεται στους μαθητές που θα συγκροτήσουν τις ομάδες, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή και τις Βαλκανικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων μας εκφράζουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά τους στους καθηγητές Μαθηματικούς που ενθάρρυναν και υποστήριξαν έμπρακτα την αγάπη των παιδιών για τα Μαθηματικά, προσφέροντάς τους εντατική προετοιμασία για τους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.

Θερμά συγχαρητήρια εκφράζουν σε όλους τους αναφερόμενους μαθητές-τριες που διακρίθηκαν και στους Γονείς τους, καθώς και σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους Διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας.

Ανεξαρτήτως του όποιου αποτελέσματος, το ταξίδι στη γνώση είναι πάντα μαγικό. Το όραμα και η διάθεση για διάκριση καθιστούν τη μάθηση μια διαδικασία δυναμική και δημιουργική.

Υγεία, πρόοδο και πάντα επιτυχίες!

 

Φωτο: Ο μαθητής του σχολείου Βάϊος Μιχαλάκης με τον καθηγητή του των μαθηματικών Νίκο Βάρναλη μετά τη βράβευσή του με Χάλκινο Μετάλλιο στο Μαθηματικό διαγωνισμό “Αρχιμήδης”

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Leave a Comment