PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Α.Παχατουρίδης: «Πρέπει όλοι να επιδείξουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα» (video)


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι για όλους» Δημήτρη Κελάφα σχετικά με τον διακανονισμό των δανειακών υποχρεώσεων του Δήμου Περιστερίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση…

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι για όλους» Δημήτρη Κελάφα σχετικά με τον διακανονισμό των δανειακών υποχρεώσεων του Δήμου Περιστερίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει όλοι να επιδεικνύουμε την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Περιστέρι για όλους» κ. Δημήτρη Κελάφα, σχετικά με τον διακανονισμό των δανειακών υποχρεώσεων του Δήμου Περιστερίου, που ομόφωνα εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή, το ανώτατο όργανο του Δήμου.

Τι να πει κανείς για τον κ. Κελάφα !…

Αυτά που βλέπει ο κάθε καλοπροαίρετος δημότης να γίνονται στα τελευταία οκτώ χρόνια προς όφελος της πόλης, μόνον ο κ. Κελάφας δεν τα βλέπει.

Οι καλοπροαίρετοι πολίτες βλέπουν ότι το Περιστέρι του σήμερα δεν έχει καμμία σχέση με το Περιστέρι του χθες, αλλά δυστυχώς ο κ. Κελάφας δεν το βλέπει και προσπαθεί, «ψαρεύοντας στα θολά νερά της παραπληροφόρησης, της ανακρίβειας και της πολιτικής εμπάθειας», να κερδίσει πολιτικά οφέλη.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι τα πολιτικά οφέλη.

Το ζητούμενο είναι η πρόοδος και το συμφέρον της πόλης, που εξασφαλίζονται όταν υπάρχει διάθεση για προσφορά με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Αυτή είναι η υποχρέωση και η ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες και στην πόλη.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment