PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος-Κέρκυρα 1-1


Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ατρόμητος σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι.

Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Ατρόμητος στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου με αντίπαλο την Κέρκυρα. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Αθανασίου (17’), όμως στο 48’ ο Λημνιός ισοφάρισε μετά από εκτέλεση φάουλ του υπό δοκιμή Ντιβέινι.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ράντμαν, Αθανασίου, Νάστο, Φυτανίδη, Λημνιό, Μακρή, Σφακιανάκη, Ντιβέινι, Τάτο, Αναστασάκο, Καραμάνο. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Αγκόλι, Καϊμακαμούδης, Γρομητσάρης, Μπάλας, Καραγκιολίδης, Γιαννούλης.

Η Κέρκυρα άρχισε με τους Αναστασόπουλο, Γκουστάβο, Κοντοδήμο, Βέντσελ, Βενέτη, Χαμπλ, Γραμμόζη, Λαμπρόπουλο, Καλατζή, Ιωάννου, Μαζνόφ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Χάμπερ, Λόβιν, Πατινιώτης, Φλαβίνιο, Παρασκευαΐδης, Σιάμπαρης, Όζμαν, Γιάντσης, Τσίγκας, Αρμένης.

* Ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί την τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Τη Δευτέρα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στην προετοιμασία από Τρίτη με διπλή προπόνηση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment