PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 27/4


Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 24 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ. Σελήνη 24 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις αλλά και τις κακές συνεννοήσεις που εύκολα μπορούν να σας αποδιοργανώσουν, τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και σε προσωπικά ζητήματα και μετακινήσεις. Αν είστε πολύ φορτισμένοι, αποφύγετε συζητήσεις συναισθηματικού περιεχομένου, όσο και αν αισθάνεστε ότι επείγουν ή πρέπει να γίνουν.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η ημέρα, είναι γεμάτη από συναντήσεις και συζητήσεις. Συμφωνίες που σκέφτεστε να κλείσετε στο άμεσο μέλλον, καλό θα ήταν σήμερα να τις επανεξετάσετε σε κάθε παράμετρο και να τις μελετήσετε με περισσότερη προσοχή, ώστε να είστε έτοιμοι στις αρχές Μαΐου, να τις διομολογήσετε με επιτυχία.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες περιμένουν σήμερα τους αδέσμευτους. Κάποια σχέση, οικογενειακή ή συναισθηματική που στο παρελθόν σας προβλημάτισε, διαφοροποιείται αυτή την περίοδο θετικά και αυτό σας ανακουφίζει. Βάλτε εκ νέου σωστές βάσεις.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Μετακινήσεις αλλά και συζητήσεις κάθε τύπου θα χρειαστούν προσοχή και ακρίβεια κινήσεων. Η σημερινή ημέρα ευνοεί τις βαθιές, εγκάρδιες συζητήσεις και τις συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μην καταναλωθείτε σε δραστηριότητες που είναι μπλοκαρισμένες. Αποφύγετε σχόλια εις βάρους τρίτων και κρατήστε τους τόνους χαμηλά.

Λέων (23/7-23/8)

Με μετακινήσεις και ταξίδια κινείται η σημερινή ημέρα, αλλά και συζητήσεις που σας ωθούν σε νέες ιδέες. Ότι στο παρελθόν φάνταζε αξεπέραστο, τώρα φαίνεται να βρίσκει λύση και μέσα από την υποστήριξη φιλικών προσώπων. Το μυστικό είναι να εστιάσετε σε καινούριους τρόπους που μέχρι τώρα αποκλείατε και να τους εντάξετε στο πλαίσιο δράσης σας.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η μέρα περιέχει γλυκιά διάθεση και εγκάρδιες επαφές από τις οποίες θα βγείτε κερδισμένοι. Επαγγελματικές και οικονομικές συζητήσεις αποδίδουν θετικά. Μια κουβέντα με τον σύντροφο ή κάποιο φίλο θα σας χαροποιήσει πολύ, δίνοντάς σας την αίσθηση ασφάλειας και κατανόησης.

Ζυγός (23/9-22/10)

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα έχουν σήμερα την τιμητική τους. Συζητήσεις, εγκάρδιες επαφές μαζί τους αλλά και ιδέες που σας δίνουν, σας ξεμπλοκάρουν. Το απόγευμα αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις και στείρες αντιπαραθέσεις. Οι αδέσμευτοι φίλοι του ζωδίου, ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Οι εντάσεις σας έχουν κουράσει τον τελευταίο καιρό, κυρίως ψυχικά. Όσο και αν αναλώνεστε να αλλάξετε πρόσωπα και δυσλειτουργικές καταστάσεις, το έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, είναι μάταιο. Ξξεκουραστείτε, πάρτε αποστάσεις και εστιάστε σε θετικές επιλογές.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η λύση κάποιου συναισθηματικού ή οικογενειακού ζητήματος είναι πολύ κοντά. Πρόσωπα αγαπημένα είναι στο πλευρό σας. Σημαντικές συζητήσεις που θα προκύψουν, θα αποδώσουν θετικά. Δώστε χώρο οι αδέσμευτοι σε νέες γνωριμίες, και η ανταπόκριση θα σας εκπλήξει θετικά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Αποφύγετε να αφήσετε σήμερα εκκρεμότητες για την τελευταία στιγμή, ώστε να μην έχετε ανατροπές. Ζητήστε βοήθεια, μην αισθάνεστε ότι δεν επαρκείτε και μην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αποστασιοποιηθείτε από ότι περιέχει ένταση και εστιάστε σε θετικές σκέψεις και πρόσωπα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Συναντήσεις αλλά και εκδρομές που μπορεί να οργανώνετε με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας χαροποιήσουν. Ανοιχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους, μοιραστείτε μαζί τους τις ανησυχίες και τους φόβους σας και ζητήστε βοήθεια στην αντιμετώπιση όσων σας πιέζουν. Στιγμές χαλάρωσης με το σύντροφό σας επαναφορτίζει.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η σημερινή ημέρα, προσφέρεται για να χαλαρώσετε και να δρομολογήσετε στη σκέψη σας όσα σας απασχολούν, ώστε να είστε έτοιμοι μετά την περίοδο του Πάσχα να τα υλοποιήσετε. Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα, το έχετε και το έχουν ανάγκη. Αδιαθεσίες που ίσως σας ανησυχήσουν, είναι περαστικές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment