PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 10/5


Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Πρώτο τέταρτο στον Λέοντα.

Τα ζώδια σήμερα ΤΡΙΤΗ. Πρώτο τέταρτο στον Λέοντα.

Κριός (21/3-20/4)

Αφήστε πίσω σας πεποιθήσεις χωρισμού και ανοιχτείτε σε τρόπους που προάγουν την ένωση και την συνεργασία σε κάθε τομέα. Μια νέα τάξη πραγμάτων που ανοίγεται τώρα στην ζωή σας θα υλοποιηθεί μόνο μέσα από ισχυρές συμμαχίες.

Ταύρος (21/4-20/5)

Επαφές και συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα και άτομα που εκτιμάτε ιδιαίτερα, φωτίζουν θολά σημεία που σας μπέρδευαν το τελευταίο διάστημα. Ένα σημαντικό επίτευγμα στον επαγγελματικό τομέα αλλά και μια θετική διευθέτηση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, φορτίζουν θετικά τη σημερινή μέρα και σας απαλλάσσουν από άγχος και πίεση.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Δώστε σήμερα προσοχή σε σημαντικές αλλαγές που γίνονται σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, όσο και στον οικογενειακό σας χώρο. Αν σκέφτεστε να κάνετε ξεκαθαρίσματα στους παραπάνω τομείς, κινηθείτε με μετριοπάθεια, αποφεύγοντας απερισκεψίες και υπερβολές. Αυτή την περίοδο, αποφύγετε να κάνετε γενικά κινήσεις που βρίσκονται έξω από τα όριά σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Πίεση δέχεστε αυτή την περίοδο τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Θετικές συζητήσεις σας βοηθούν να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε δύσκολες υποθέσεις που περιέχουν ένταση, παρασκήνιο, αλλά και επώδυνες καταστάσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο για εσάς στον επαγγελματικό τομέα, δίνοντας σας την δυνατότητα για μια καλύτερη πορεία. Σχέση ενότητας με τον σύντροφό σας και σημαντικές ευκαιρίες στους αδέσμευτους φίλους του ζωδίου για νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος (24/8-22/9)

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και νέους τρόπους αντιμετώπισης εκκρεμοτήτων που σας πιέζουν εδώ και καιρό φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα. Φίλοι και συνεργάτες σας στηρίζουν και αυτό σας δημιουργεί ασφάλεια. Θετική προβλέπεται και στον συναισθηματικό τομέα σήμερα η πορεία των πραγμάτων.

Ζυγός (23/9-22/10)

Σημαντικές ευκαιρίες σας δίνει η σημερινή μέρα, τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα ώστε να κάνετε παρελθόν αρνητικές καταστάσεις αλλά και να αξιοποιήσετε σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται με στόχο την ενδυνάμωσή σας.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Αποφύγετε σήμερα υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις και μη στηριχτείτε καθόλου σε πρόχειρες αξιολογήσεις ή υποσχέσεις τρίτων που αφορούν υποθέσεις μεγάλης σημαντικότητας για εσάς. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους στον προσωπικό τομέα και μην πραγματοποιήσετε συζητήσεις αν νοιώθετε ότι το κλίμα δεν τις σηκώνει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και στις μετακινήσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, με στόχο να γίνει κατανοητή η θέση και των δύο πλευρών. Οικονομικά, οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα μπορούν σήμερα να ξαναειπωθούν χωρίς εντάσεις και παιχνίδια δύναμης, και να οδηγηθούν σε λύσεις και θετικές διευθετήσεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Την ανάγκη έντονων αλλαγών και ξεκαθαρισμάτων σε κάθε τομέα της ζωής σας θέτει επιτακτικά αυτή η περίοδος. Ζητήματα που καιρό αποφεύγετε να θίξετε συγκαλύπτοντας τα, έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Μια νέα πορεία πραγμάτων σας καλεί να κλείσετε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος ώστε να είστε έτοιμοι να ανοιχτείτε σε νέες επιλογές.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Θετικές επαφές που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα περιέχει η σημερινή μέρα. Συζητήσεις που αφορούν τη δομή μελλοντικών σας στόχων αλλά και καταστάσεις του παρόντος, θέτονται με καθαρότητα και λογική. Αποφύγετε υπερβολές στον συναισθηματικό τομέα, και μην εμπλακείτε υπέρμετρα σε συζητήσεις που μπορεί να επιφέρουν ανατροπές στα σχέδιά σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Φορτίζονται θετικά σήμερα οι συναισθηματικές σας σχέσεις, η διασκέδαση αλλά και οικονομικά ζητήματα. Πείτε αυτό που νοιώθετε και δώστε στους γύρω σας να κατανοήσουν την αλήθεια σας, χωρίς αντιπαραθέσεις και την ανάγκη να την επιβάλλετε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment