PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Με δυσκολίες οι μετακινήσεις την Τετάρτη


Μετ’ εμποδίων θα γίνονται οι μετακινήσεις την Τετάρτη 11 Μαΐου, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Μετ’ εμποδίων θα γίνονται οι μετακινήσεις την Τετάρτη 11 Μαΐου, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και ηλεκτρικό θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση με στάσεις εργασίας.

Οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι, ενώ δεκάδες πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια αναμένεται να ακυρωθούν.

Συγκεκριμένα, οι συρμοί του Μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από τις 05:00 έως τις 08:00 το πρωί, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δεν θα λειτουργήσει από τις 12:00 έως τις 16:00, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο σε ΟΣΕ και προαστιακό, μετά από σχετική απόφαση των εργαζομένων.
Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Προβλήματα και στις αεροπορικές μετακινήσεις, αφού οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία, ενώ οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν εξαγγείλει τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00.

Λόγω των κινητοποιήσεων, αναμένεται να ακυρωθούν δεκάδες πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια. Ειδικότερα, ματαιώνονται 34 πτήσεις, ενώ τροποποιούνται οι ώρες σε 10 δρομολόγια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Leave a Comment