PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ακυρώθηκε συναυλία στο Ρότερνταμ λόγω τρομοκρατικής απειλής


Βαν με ισπανικές πινακίδες κυκλοφορίας, γεμάτο με φιάλες αερίου, εντοπίστηκε κοντά στον συναυλιακό χώρο στο Ρότερνταμ όπου επρόκειτο να εμφανιστεί το συγκρότημα Allah-Las, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Αχμέντ Αμπουταλέμπ, λίγες ώρες μετά την ακύρωση της συναυλίας λόγω «τρομοκρατικής απειλής».

Ο οδηγός του βαν συνελήφθη, ενώ η προειδοποίηση για την απειλή επίθεσης προήλθε από την ισπανική αστυνομία δήλωσε ο δήμαρχος του Ρότερνταμ.

Πάντως, ο ίδιος διευκρίνισε πως δεν είναι σαφές αν η «τρομοκρατική απειλή», λόγω της οποίας ακυρώθηκε η συναυλία, συνδέεται με το βαν που εντόπισαν οι αρχές.

Όπως ανακοίνωσαν νωρίτερα οι διοργανωτές, «συνεπεία μιας τρομοκρατικής απειλής, η συναυλία των Allah-Las δεν θα διεξαχθεί απόψε, έπειτα από εντολή της αστυνομίας».

Το ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια, Allah-Las, επρόκειτο να δώσει στις 20.30 τοπική ώρα (21.30 ώρα Ελλάδας) συναυλία στο Ρότερνταμ, στη δυτική Ολλανδία, και ο συναυλιακός χώρος επρόκειτο να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί το κοινό στις 19.30 τοπική ώρα.

Αστυνομικοί με αλεξίσφαιρα γιλέκα αναπτύχθηκαν περιμετρικά του κτηρίου, το οποίο εκκενώθηκε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment