PeristeriNews.gr
Διεθνή

Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός 60 ώρες μετά την κατολίσθηση στη Κίνα


Ένας άνδρας ανασύρθηκε σήμερα ζωντανός 60 και πλέον ώρες μετά από την μεγάλη κατολίσθηση που καταπλάκωσε ένα βιομηχανικό πάρκο στην πόλη Σενζέν στη νότια Κίνα.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, ο Τιάν Ζεμίνγκ, που εντοπίστηκε σήμερα στις 3:30 π.μ. (21:30 ώρα Ελλάδας), είχε τις αισθήσεις του αλλά τα πόδια του έχουν συνθλιβεί.

«Είπε στους στρατιώτες που τον διέσωσαν ότι υπάρχει άλλος ένας επιζών εκεί κοντά» ανέφερε το πρακτορείο, το οποίο όμως μετέδωσε στη συνέχεια ότι οι διασώστες βρήκαν άλλον έναν νεκρό.

Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο, ο Τιάν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

Άλλη μία σορός ανασύρθηκε χθες από τα ερείπια.

Η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει πως περισσότεροι από 70 άνθρωποι αγνοούνται από την κατολίσθηση, αν και ο αριθμός αυτός εξακολουθεί να αναθεωρείται προς τα κάτω, καθώς πολλά άτομα που θεωρείτο ότι είχαν καταπλακωθεί εμφανίζονται τελικά σώα.

https://www.youtube.com/watch?v=a5gyfE-r_mA

Την Τρίτη (χθες) η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία της εταιρίας που διαχειρίζεται την εγκατάσταση, τη Shenzhen Yixianglong Investment Development.

Κινεζικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ανέφεραν πως η αστυνομία συνέλαβε έναν αναπληρωτή γενικό διευθυντή ονόματι Γιου Σενγκλί.

Το Νέα Κίνα ανέφερε πως η χωματερή λειτουργούσε δέκα μήνες μετά το υποτιθέμενο κλείσιμό της αποφέροντας στη Yixianglong κάπου 7,5 εκατομμύρια γουάν (1,16 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment