• Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Περιστέρι

Peristeri News
Peristeri News
Δεκέμβριος02/ 2020

Συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες οι διακοπές ρεύματος σε οδούς στο Περιστέρι, όπως αναφέρει η ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωσή της. Έτσι θα έχουμε διακοπές ρεύματος την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., γίνονται διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζονται και υλοποιούνται, από την ΔΕΔΔΗΕ, καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Δείτε τις ώρες και οδούς με διακοπή ρεύματος στο Περιστέρι:

* Πέμπτη 3/12/2020 | 08.00 – 15.00

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ – 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ – ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ – ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΝ.ΤΣΑΛΔΑΡΗ – ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ – ΡΑΒΙΝΕ – ΣΚΡΑ – ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ – ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ

* Πέμπτη 3/12/2020 | 12.00 – 17.00

ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ – ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ – ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ

* Παρασκευή 4/12/2020 | 10.00 – 16.00

ΡΑΒΙΝΕ – ΚΩΝΣΤ/ΛΕΩΣ – ΦΑΝΕΡΟΜΕΝΗΣ – ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΧΡΥΣΟΔΥΩΝ – ΧΑΩΝΙΑΣ – ΦΙΛΩΝΟΣ