PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Χωρίς Βασιλείου και Μπρίτο ο Ατρόμητος


Την αποστολή για τον αυριανό «τελικό» κόντρα στην ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να αφήνει εκτός τον Βασιλείου, αλλά και τον Μπρίτο που είναι σταθερά εκτός πλάνων του Πορτογάλου.

Με την ανακοίνωση της 20μελούς αποστολής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αυριανό «τελικό» κόντρα στην ΑΕΚ, ματς από το οποίο οι Περιστεριώτες θέλουν τους τρεις βαθμούς για να συνεχίζουν να ελπίζουν σε διεκδίκηση της 5ης ή της 6ης θέσης.

Εκτός επιλογών του Ρικάρντο Σα Πίντο έμεινε για ακόμα μια φορά ο Εντουάρντο Μπρίτο, που φαίνεται ότι δεν έχει ιδιαίτερο μέλλον με τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και ο Θωμάς Βασιλείου, εξέλιξη που προκαλεί έκπληξη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Κατράνης, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί.

Μπρίτο, Ν.Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Βασιλείου θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη. Ο Τσατσόπουλος θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ20 η οποία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 12.30 στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Η πιθανότερη ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα αποτελείται από τον Αντρέι Γκορμπούνοφ στο τέρμα, Κιβρακίδη και Κατράνη στα δύο άκρα της άμυνας (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα) και Φυτανίδη-Ζησόπουλο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Τα δύο χαφ στο 4-2-3-1 θα είναι οι Μανιάτης (ως εξάρι) και Ούμπιντες (ως οχτάρι), ενώ μπροστά τους ως δεκάρι θα είναι ο Τόνσο. Δεξιά θα είναι ο Πλατέλλας, ενώ αριστερά πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Λημνιός, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Ντιγκινί, που όμως δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο.

Για την κορυφή της επίθεσης, φαβορί είναι ο Λε Ταλέκ με τον Ντάουντα να διεκδικεί τη θέση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment