PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Καλύτερος ο Ατρόμητος, αλλά ισόπαλος με Αστέρα


Σε ρυθμούς… Super League αρχίζουν να μπαίνουν σιγά-σιγά Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος.

Οι δύο αποκλεισμένοι από τα προκριματικά του Europa League έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τους Περιστεριώτες να έχουν τις περισσότερες καλές στιγμές στην αναμέτρηση, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις.

Μόλις στο 3’ ο Μανούσος με ωραία σέντρα βρήκε τον Κουλούρη, ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 15’ ο ίδιος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο στο γυριστό που επιχείρησε από σέντρα του Ενσικουλού.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου είχε κέφια και στο 29’ έχασε ακόμα μία καλή στιγμή, αλλά η μπάλα από το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο Ατρόμητος έχασε ακόμα μία ευκαιρία στο 54’, όταν ο Ούμπιντες με το φάουλ που εκτέλεσε βρήκε το κεφάλι του Ρισβάνη με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο έτερος σέντερ μπακ Καρασαλίδης με κεφαλιά επίσης έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Στο 66’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή που Αστέρα με το σουτ του Κυριακόπουλου να εξουδετερώνει ο Μέγερι, αλλά ο Τσιλιανίδης ήταν εύστοχος στο 75’. Με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα νίκησε τον Ούγγρο γκολκίπερ για το 1-1.

Ο Ατρόμητος είχε ακόμα μία ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, αλλά ο Μπρούνο στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Τσιφτσή.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.
Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.

Ατρόμητος: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Μάντσον, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μούγιακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Μπρούνο και Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment