PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Επιτυχημένος ο 2ος φιλανθρωπικός αγώνας «Το Δεκάρι του Πάρκου» (photos)


Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε τους 800 δρομείς τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου πραγματοποίησαν το Σάββατο 1η Απριλίου τον 2ο φιλανθρωπικό δρομικό αγώνα «Το Δεκάρι του Πάρκου».

Η αθλητική εκδήλωση εκτυλίχθηκε με αγώνα 1300μ. «FUN RUN» για μικρούς δρομείς, απόσταση 10.000 μ. για ενήλικες και αγώνα σκυταλοδρομίας τριών αθλητών για ενήλικες και μαθητές Λυκείου 3 x 3.330 μ.,  στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης.

Σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα με σύμμαχο τον καιρό πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη γιορτή άθλησης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

DSC_0061

Ένα πραγματικό πανηγύρι στο οποίο συμμετείχαν μαθητές,  δρομείς από πολλούς αθλητικούς συλλόγους και πλήθος μεμονωμένων δρομέων.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού–Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

DSC_0106

Σκοπός των αγώνων  ήταν να αναδειχθεί η  ανάγκη προστασίας του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», να ενισχυθεί ο  Σύλλογος  γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα, και βέβαια να παρακινηθούν μικροί  και μεγάλοι να γνωρίσουν τη χαρά της άθλησης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment