PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αύριο το ραντεβού με Σα Πίντο


Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη -και ίσως καθοριστική- συνάντηση ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει κοινή επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν και κατόπιν του ραντεβού που θα υπάρξει, θα διαπιστωθεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα περίοδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εκφραστεί και δημόσια, αλλά και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις για τη θέλησή του να παραμείνει στην Ελλάδα και δη στον Ατρόμητο, καθώς οι συνθήκες εργασίας τον ικανοποιούν στο απόλυτο, ενώ και από πλευράς «κυανολεύκων» έχουν εκτιμήσει την εργατικότητά του και τον ζήλο με τον οποίο δουλεύει τους μήνες που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το εν λόγω καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο, καθώς πολλά συμβόλαια ολοκληρώνονται και παράλληλα είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθούν πολλοί ποδοσφαιριστές για να καλυφθούν τα κενά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment