PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απομένει μόνο η στέψη για τον ΓΣΠ!


Πιστός στο… ραντεβού του με τις νίκες, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου επιβλήθηκε με άνεση 76-57 του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, διευρύνοντας το σερί του στις 7 αγωνιστικές, μετά το πέρας 22 αγωνιστικών για τον Α΄ όμιλο της Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα μας μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 19-7 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ενώ στο 15′ είχε φτάσει την υπέρ της διαφορά στο +23 (32-9). Στη συνέχεια επήλθε μια λογική χαλάρωση, που έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να μειώσουν σε 39-26.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε με το τελικό 76-57 να έρχεται φυσιολογικά. Ο Σπύρος Μαγκουνής ήταν ο πρώτος σκόρερ με 24 πόντους, ενώ ο Χρισόφορος Λυκογιάννης πέτυχε 14.

Επόμενος αντίπαλος του συγκροτήματος του Νίκου Καραγιάννη θα είναι ο ΕΦΑΟΖ (19/10), μια αναμέτρηση που θα γίνει στο κλειστό του Ζωγράφου.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρωτοπόρου προπονητή Θανάση Χριστοφόρου, ο οποίος κόσμησε με την παρουσία του, τον πάγκο του ΓΣ Περιστερίου, για 7 συνεχόμενα χρόνια, και γενικότερα αποτέλεσε μια απο τις κορυφαίες μορφές του ελληνικού μπάσκετ.

Δεκάλεπτα: 19-7, 39-26, 58-45, 76-57

Διαιτητές: Παπαφωτίου, Κόλιας

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Παππάς 9(3), Ντακούλιας 2, Γοργόνης 5(1), Μαγκουνής 24, Πολυτάρχου 6(2), Παπαντωνάκος 5, Μάντζαρης 8(2), Λυκογιάννης 14, Κατιάκος 2, Γκιουζέλης 2, Καπώνης, Δομβρογιάννης.

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Παπαμαρκος): Μπάλας, Στραγανιώτης 11(2), Δανάς, Ξιούρας 6, Άρχος, Ζούκας 15, Κόης 3(1), Φρουσκλιάς 8, Ηλιόπουλος, Γκαϊντάσοφ 2, Ματαλιωτάκης 12.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment