PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Ζήστε από κοντά την εμπειρία του iPad!


Απολαύστε τα νέα χαρακτηριστικά του

Απολαύστε τα νέα χαρακτηριστικά του

Φήμες, εμπιστευτικές πληροφορίες, διαρροή φωτογραφιών και prototypes έφτασαν στο τέλος τους. To νέο iPad είναι από σήμερα πραγματικότητα και για την ελληνική αγορά.

Η Νο1 αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος διαθέτει στους καταναλωτές το νέο μοντέλο του πιο αναγνωρίσιμου και επιτυχημένου tablet παγκοσμίως και τους καλεί να απολαύσουν από κοντά τα νέα χαρακτηριστικά του.

Το νέο iPad διαθέτει άψογη οθόνη τεχνολογίας retina display με ανάλυση 2048×1536p για τρομερά ακριβείς και ρεαλιστικές εικόνες και video. Επιπλέον ο, επεξεργαστής Apple Α5Χ με quad-core γραφικά εξασφαλίζει πραγματικά υψηλές επιδόσεις και μια ανεπανάληπτα γρήγορη εμπειρία χρήσης.

Επιπλέον η κάμερα iSight των 5 megapixels διαθέτει εξελιγμένα οπτικά μέρη για ξεκάθαρες φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης έως 1080p. Σε συνδυασμό με την αναβαθμισμένη εφαρμογή iMovie οι χρήστες μπορούν τώρα να δημιουργήσουν τις δικές τους άψογες μικρές ταινίες και να τις μοιραστούν άμεσα αφού το νέο iPad ενσωματώνει την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας και επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν με γρήγορα δίκτυα δεδομένων σε όλο τον κόσμο.

Το νέο iPad θα είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις WiFi και WiFi + 4G (όπου είναι τεχνικά εφικτή η λήψη σήματος 4G) και όπως πάντα 3 διαφορετικές χωρητικότητες 16, 32 και 64 GB.

Οι καταναλωτές μπορούν να ζήσουν την μοναδική εξυπηρέτηση των καταστημάτων Κωτσόβολος και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kotsovolos.gr και να απογειώσουν την εμπειρία iPad με μια πλήρη σειρά αξεσουάρ και περιφερειακών για το δημοφιλές tablet της Apple.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment