PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ζευγάρια του Hollywood: Οι πεντάμορφες και τα τέρατα


Γιατί ο έρωτας είναι τυφλός και στο Hollywood.

Τα πιο αταίριαστα ζευγάρια.

Τους θαυμάζουμε χρόνια στη μεγάλη οθόνη, παρακολουθούμε την καριέρα τους από κοντά και την προσωπική τους ζωή από το μικροσκόπιο, αλλά ίσως υπάρχουν ακόμα πράγματα που δε γνωρίζουμε γι’ αυτούς και μας προκαλούν έκπληξη.

Η Brooke Shields μπορεί να ήταν για όλο τον ανδρικό πληθυσμό το κορίτσι της “Γαλάζιας λίμνης”, αλλά η ίδια δήλωνε τη δεκαετία του ’80 πως η σχέση της με τον Michael Jackson ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που είχε ζήσει.

Η μελαχρινή Robin Givens είχε ένα μικρό ειδύλλιο πριν παντρευτεί τον μποξέρ Mike Tyson και αυτός δεν ήταν άλλος από τον, άσημο τότε, Brad Pitt. “Θυμάμαι να κυκλοφορώ μαζί του και να με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου”, δήλωνε η ηθοποιός όλο καμάρι.

Η Nicky Hilton δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η αδελφή της φανταχτερής Paris δεν άργησε να βρει αγκαλιά μετά τη διάλυση του αρραβώνα της το 2004. Ο κύριος Kevin Connolly, ένας άνεργος από το Long Island έκατσε με τη διάσημη κληρονόμο δύο χρόνια, εξασφάλισε και μία θέση στο “Entourage” και μετά από δω πάνε κι άλλοι.

Εάν θεωρείτε και εσείς το Marilyn Manson φρικιό, δεν έχετε άδικο. Πώς εξηγείτε όμως την επιτυχία του με τις όμορφες γυναίκες; Πρώτα η Rose McGowan, μετά η Evan Rachel Wood και τώρα η νικήτρια του 7ου “America’s next top model”, CariDee. To παάξενο ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2010 και από τότε συνεχίζουν να είναι μαζί.

Τελικά ο έρωτας είναι τυφλός, ακόμα και στο Hollywood!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment