Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ξέσπασε στη βουλή ο Πάνος Καμμένος για τον «υφυπουργό Ελλάδας» (video)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Εκτός εαυτού βγήκε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό.

Εκτός εαυτού βγήκε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό. Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε σε δραματικό τόνο στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την ότι δέχθηκε «στρατιωτικό διοικητή ένα Γερμανό, κολλητό της κ. Μέρκελ».

Αναφερόμενος στον διορισμό Γερμανού υφυπουργού από την Αγκελα Μέρκελ για θέματα Ελλάδας ο κ. Καμμένος είπε:

«Είμαστε στην Bουλή των Eλλήνων και είπε νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος ότι θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που δέχεται να ορίζει η γερμανίδα καγκελάριος στρατιωτικό διοικητή τον κ.Φούχτερ! Ο κ.Φούχτερ θα είναι ο κολλητός της κας Μέρκελ που θα ελέγχει την χώρα μου! Την πατρίδα μου!»

Και συνέχισε: «Εδώ υπάρχει ελληνική σημαία. Να πάτε στο Δίστομο και να πείτε στους κατοίκους του και στους απογόνους των σφαγιασθέντων ότι βάλαμε τον Γερμανό Φούχτερ ως υφυπουργό».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment