PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Webinar στους γονείς των ακαδημιών του Γ.Σ. Περιστερίου από τα «Χαρισματικά Παιδιά»


Η Ειδική Παιδαγωγός και υπεύθυνη του κέντρου ειδικής διαπαιδαγώγησης «Χαρισματικά Παιδιά», Μαρία Κώστα-Ζώτου παραχώρησε ένα εξαιρετικό διαδικτυακό σεμινάριο στους γονείς των ακαδημιών του Γ.Σ. Περιστερίου.

Με βασικό θέμα τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) η κα. Κώστα-Ζώτου ανέλυσε στους γονείς αυτή τη νευροαναπτυξιακή διαταραχή τονίζοντας τα συμπτώματα και τους τρόπους αντιμετώπισης.

Στο webinar που είχε μεγάλο ενδιαφέρον συμμετείχε η πλειοψηφία των γονέων από τα παιδιά που αγωνίζονται στις ακαδημίες του ΓΣΠ ενώ έθεσαν και οι ίδιοι τα ερωτήματά τους λαμβάνοντας τις επιστημονικές προσεγγίσεις της ειδικής παιδαγωγού.

Το webinar πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο και έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας του Γ.Σ. Περιστερίου με το κέντρο ειδικής διαπαιδαγώγησης «Χαρισματικά Παιδιά» που βρίσκεται στην πόλη μας.

Όπως έχουν επαναλάβει οι ιθύνοντες του ΓΣΠ, μέσα από αυτή τη συνεργασία στόχος είναι να ανακαλυφθούν τα ενδιαφέροντα, οι δυνατότητες και οι ικανότητές του κάθε παιδιού και να δοθεί η κατάλληλη υποστήριξη προκειμένου να αξιοποιηθεί στο έπακρο το δυναμικό του.

Άλλωστε ο ΓΣΠ μέσα από συνεργασίες και δράσεις στοχεύει στην καθολική ανάπτυξη των παιδιών που απαρτίζουν τις ακαδημίες του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment