Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΕΟΦ: Ανακαλεί σαπούνι για τα χέρια με αντισηπτική δράση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο ΕΟΦ αποφάσισε να ανακαλέσει παρτίδα σαπουνιού για τα χέρια το οποίο έχει αντισηπτική δράση, καθώς διαπιστώθηκε ότι περιέχει μια ουσία που απαγορεύεται, με βάση τη νομοθεσία που είχε σε ισχύ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την παρτίδα 21420 του καλλυντικού «SANΙTIZING HAND SOAP-ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΜΕ ΗΠΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ», της εταιρείας SMILE ΔΗΜ. ΒΟΣΜΑΝΔΡΟΣ ΑΕ.

Η απόφαση ανάκλησης λήφθηκε καθώς, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εργαστηριακών ελέγχων που διενεργήθηκαν από τη Διεύθυνση Εργαστηρίων του ΕΟΦ σε δείγμα του προϊόντος, το προϊόν περιέχει ουσία -η οποία περιλαμβάνεται στον κατάλογο των συστατικών που απαγορεύονται στα καλλυντικά.

Η εταιρεία SMILE ΔΗΜ. ΒΟΣΜΑΝΔΡΟΣ ΑΕ οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της ανωτέρω παρτίδας, προκειμένου να την αποσύρουν, όπως σημειώνει ο ΕΟΦ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Thessaly Evros Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Peristerinews.gr Newsroom

Χάκαραν τη Skroutz Last Mile – Ποια προσωπικά δεδομένα επηρεάστηκαν

Peristerinews.gr Newsroom

Παλαίμαχοι Ατρομήτου: Φιλανθρωπικός αγώνας με τους Δημοσιογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment