PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βενιζέλος: Έχουμε χάσει πολύ εθνικό χρόνο



Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος συνοψίζοντας το «δραματικό συμπέρασμα της τριήμερης διαδικασίας».

«Το πρόβλημα της χώρας μας είναι εσωτερικό πρωτίστως και λιγότερο οι συσχετισμοί στην Ευρώπη. Το εσωτερικό μέτωπο έχει αποβεί πιο δύσκολο τυφλό και αδιέξοδο από ότι το εξωτερικό» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος συνοψίζοντας το «δραματικό συμπέρασμα της τριήμερης διαδικασίας».

Ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως αυτή την ώρα δεν μπορεί κανείς να προτάσσει το μικροκομματικό όφελος, ούτε να επιλέγει τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης υπονομεύοντας την ίδια την χώρα.

Διερωτήθηκε δε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκε στην κυβέρνηση ή δεν συμμετέχει στην εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης αφού πια δεν μιλά για καταγγελία του Μνημονίου παρά για αντικατάστασή του.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται ασφάλεια και προοπτική όχι μόνο για να βγει από τη δική της κρίση, αλλά για να θωρακιστεί με τις επόμενες φάσεις της πανευρωπαϊκής κρίσης γιατί δεν τελειώνει στην Ευρώπη και τη δυτική οικονομία αν ξεπεραστεί το εθνικό τοπικό πρόβλημα δημοσιονομικής σταθερότητας.

«Πρέπει να είμαστε όλοι θωρακισμένοι και προετοιμασμένοι για την ανεξέλεγκτη δυναμική της ευρωπαϊκής κρίσης» είπε χαρακτηριστικά και έστειλε το μήνυμα: «Δεν έχουμε χρόνο. Οι εξελίξεις τρέχουν κι έχουμε χάσει πολύ εθνικό χρόνο».

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν προέχει για κανέναν να επιβεβαιωθεί στις προεκλογικές εξαγγελίες του αλλά να ενωθεί η χώρα να κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να βγει από την περιδίνηση.

«Μπορούμε να το πετύχουμε. Ας μη χαραμίσουμε αυτή την ευκαιρία και αυτή την προοπτική σε μια στείρα παλαιοκομματική μικροκομματική αντιπαράθεση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment