PeristeriNews.gr
Πολιτική

Βενιζέλος: «Αν δεν ήμουν εγώ…»


Γεμάτος αυτοπεποίθηση φαίνεται πως είναι ο υπουργός Οικονομικών.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση φαίνεται πως είναι ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Informer» υποστήριξε ότι είμαστε τυχεροί που ανέλαβε και… σωθήκαμε!

«Πάλι καλά που είμαι εδώ…» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος ο οποίος υπαινίσσεται ανοικτά ότι αν δεν ήταν ο ίδιος θα είχαμε κακή μοίρα.

«Αν δεν ήμουν εγώ, μια κοινωνική έκρηξη θα είχε συμβεί» προσθέτει ο υπουργός Οικονομικών με το ίδιο το περιοδικό να τονίζει ότι όποιος και να ήταν στη θέση του κ. Βενιζέλου πιθανότατα θα ήμαστε στο ίδιο έργο θεατές ή στη χειρότερη περίπτωση θα είχαν γίνει εκλογές.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο υπουργός Οικονομικών μίλησε για επιτακτική ανάγκη λήψης αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα, ενώ αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι «κάνει ό,τι μπορεί».

Παράλληλα, δεν απέκλεισε να πάρει… το δαχτυλίδι της διαδοχής στο κυβερνών κόμμα αλλά αυτή τη φορά χωρίς εσωκομματικές κόντρες.

Ο υπουργός Οικονομικών, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, «τρέμει» έναν κοινωνικό εμφύλιο και επιρρίπτει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για ενδεχόμενη κοινωνική έκρηξη στα ΜΜΕ.

Τέλος, ασκεί κριτική και στην καγκελάριο Μέρκελ, κατηγορώντας την ότι άργησε να πάρει αποφάσεις: «Αν η Μέρκελ δεν δίσταζε, η Ελλάδα θα είχε σωθεί το καλοκαίρι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment