PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Βαριά ήττα του Περιστερίου από τον Πανιώνιο



Με 69-91 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Σε κακή μέρα βρέθηκε το Περιστέρι σήμερα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με από τον Πανιώνιο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Ωστόσο, και οι άσχημες εμφανίσεις μέσα στο παιχνίδι είναι αφού το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να κρατηθεί στην κατηγορία και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Αυτό που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια είναι η στήριξη των φιλάθλων μας, οι οποίοι στήριζαν τους παίκτες του Τζίμη Κουστένη ως το τέλος του αγώνα.

Όμορφο χρώμα έδωσαν στο ματς τα παιδιά των Ακαδημιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου του Πόρτο Ράφτη, που φορώντας τα χρώματα του Περιστερίου, βρέθηκαν στις εξέδρες του «Ανδρέας Παπανδρέου» και φώναζαν και εκείνα για την ομάδα μας. Υπεύθυνος των Ακαδημιών είναι ο παλιός παίκτης των «Πριγκίπων της Δυτικής Όχθης», Γιώργος Αγιασωτέλης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-25, 27-50, 51-77, 69-91.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουστένης): Παπαντωνίου 14 (2), Κομποδιέτας 2, Θορν 12 (3), Κανονίδης 10, Ψαρόπουλος, Μάντζαρης 1 (1), Ουίλιαμς 2, Χάινς 10, Πέτρουλας 5, Μελισσαράτος 3, Λάκκας, Ζούμπος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 4, Πέιν 5 (1), Αθηναίου 1, Κις 6, Μίλμπουρν 24 (4), Αθανασούλας, Μπατής 3, Γιάνκοβιτς 18 (3), Καββαδάς 2, Παππάς 25 (3), Αγραβάνης, Μπούκερ 3.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ:
«Θέλω να συγχαρώ τον Πανιώνιο και τον Γιάννη για τη δουλειά που έχει κάνει. Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση τη φετινή χρονιά. Όμως δεν παίζεις μόνος σου. Ο Πανιώνιος έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μας άφησε περιθώρια. Για να είχαμε τύχη έπρεπε να παρουσιάσουμε πολλή ενέργεια και να παίξουμε παραπάνω απ’ όσο μπορούμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο επιχειρήσαμε αντεπίθεση, αλλά δεν ήταν εύκολο. Δεν πρέπει να περικλείνουμε από αυτά που μας χαρακτήριζαν από την αρχή της χρονιάς, δηλαδή το πάθος, τη συγκέντρωση και η ενέργεια. Ο Πανιώνιος είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και βγάζει υγεία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας. Από αύριο θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα. Θα δούμε τα λάθη μας, ώστε να μην τα επαναλάβουμε»

ΤΑΙΛΕΡ ΧΑΙΝΣ: «Ήμασταν χωρίς ενέργεια κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, παρότι είχαμε προετοιμαστεί την προηγούμενη εβδομάδα. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα στο γήπεδό μας μπροστά στο κοινό μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το προσεχές παιχνίδι»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση που έδειξαν και στα 40 λεπτά. Είχαμε πει πως το Περιστέρι είναι μια μαχητική ομάδα και χαίρομαι που οι παίκτες μου το κατάλαβαν και το εφάρμοσαν μέσα στο γήπεδο. Είναι ενθαρρυντικό που μετά τη χειρότερή μας φετινή εμφάνιση κόντρα στον ΚΑΟΔ αντιδράσαμε σωστά. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς με μία ομάδα που θέλει να σωθεί.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Δημήτρη για τη δουλειά που έχει κάνει. Το Περιστέρι έχει βρει ρόλους και με λίγα μέσα έχει καταφέρει πάρα πολλά. Έχει κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων μας.

Έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες. Είναι σημαντικό που δουλεύουμε με νένα παιδιά ώστε να τους κάνουμε να έχουν καλή νοοτροπία. Πλέον και ο Αγραβάνης είναι στην ομάδα. Αν συνεχίσει και εκείνος να δουλεύει θα πάει καλά».

Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Πετύχαμε μόνο μια νίκη. Είναι νωρίς για τον Πανιώνιο να κοιτάει παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Αυτό που μας απασχολεί είναι το επόμενο ματς».

ΜΑΡΚ ΠΕΙΝ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέραμε πως το Περιστέρι είναι μια μαχητική ομάδα που γυρίζει τα παιχνίδια και μείναμε συγκεντρωμένοι πετυχαίνοντας το στόχο μας. Το μπάσκετ είναι διαφορετικό σε σχέση με την Ισπανία. Ο κόουτς με βοηθά και προσπαθώ να είμαι πιο παραγωγικός».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment