PeristeriNews.gr
Lifestyle

Tonis Sfinos: «Γιατί είμαστε μάγκες ρε»



Ο Toni Sfinos με τα σώου του ενθουσιάζει όλο και μεγαλύτερο κοινό όλων των ηλικιών.

Ποιος είναι ο Tonis Sfinos; Έχει γεννηθεί στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στο χωριό Φίλια και κερδίζει το χαμόγελό μας μέσα από τα βίντεο κλιπ που γυρίζει για παλιά αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ‘70 και ‘80 με το δικό του μοναδικό και αμίμητο ύφος και στυλ.

Ο 46χρονος καλλιτέχνης έζησε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Τορόντο όπου σε ένα ελληνικό στέκι όπου δούλευε σερβιτόρος και στην κουζίνα στο πλύσιμο των πιάτων, παροτρύνθηκε από το αφεντικό του και βγήκε στην πίστα του μαγαζιού και είπε κομμάτια των συγκροτημάτων Idols και Charms. Αποτέλεσμα ήταν σιγά σιγά να αρχίσει καλλιτεχνική καριέρα και όλοι στον Καναδά να τον μάθουν ως τον Toni the Greek.

Ο Toni Sfinos με τα σώου του, είχε εκπροσωπήσει την Γερμανία στη Γιουροβίζιον το 1979 και κατόπιν το είχε διασκευάσει στα ελληνικά ο Λάκης Τζορντανέλι. Ο Toni Sfinos που αυτοαποκαλείται η ψυχή της παρέας δήλωσεότι ήρθε και πάλι στην Ελλάδα στην πλέον κατάλληλη στιγμή, «τώρα που η Ελλάδα είναι σαν το κούνημα του Σειληνού, επέστρεψα να δώσω τη λύτρωση, θα φτιάξω το ίματζ μας παγκοσμίως γιατί είμαστε μάγκες ρε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment