PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

To Xbox φέρνει τις ταινίες της Paramount στο σπίτι



Νέα εφαρμογή μετατρέπει την τηλεόραση σε dvd club

Νέα εφαρμογή μετατρέπει την τηλεόραση σε dvd club

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες streaming ταινιών στην τηλεόραση δεν έχουν αναπτυχθεί όσο στο εξωτερικό. Ευχάριστα όμως είναι τα νέα για όσους έχουν Gold membership στο Xbox Live. Η Paramount Pictures συμφώνησε με τη Microsoft για μία εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει μέσω της κονσόλας, στην τηλεόρασή του, τις ταινίες που έχει αγοράσει ή νοικιάσει από την πρώτη εταιρεία.

Εκπρόσωπος του Xbox Live δήλωσε στο Cnet ότι η «εφαρμογή παρέχει στους χρήστες άμεση πρόσβαση για να δουν οποιαδήποτε ταινία Paramount, την οποία έχουν αγοράσει από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Ο κατάλογος των ταινιών μεγαλώνει συνεχώς, όσο βγαίνουν και νέες ταινίες από τα studio».

Στην Paramount ανήκουν εκατοντάδες πασίγνωστες ταινίες όπως «Ο Νονός», «Zoolander», «Mission: Impossible 3» και «Breakfast at Tiffany’s».

Για να απολαύσουν οι χρήστες τις αγαπημένες τους ταινίες στην τηλεόραση δεν αρκεί να έχουν «χρυσή» συνδρομή στο Xbox, αλλά χρειάζεται και λογαριασμός στην Paramount και UltraViolet.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι πιο συνηθισμένοι και αδύναμοι αριθμοί PIN

Peristeri News

Οι πολίτες μπορούν να κάνουν καταγγελία όταν παραβιάζονται τα δικαιώματά τους στο διαδίκτυο

Peristeri News

H Google αναβαθμίζει την μηχανή αναζήτησης με ΑΙ

Peristeri News

Leave a Comment