PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Το Περιστέρι ταξιδεύει στην Καρδίτσα για να συνεχίσει το σερί του


Η Καρδίτσα θα υποδεχτεί το Περιστέρι στο κλειστό «Γ. Μπουρούσης» σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που περιλαμβάνει η 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και με αυτό θα κλείσει το αυριανό πρόγραμμα της (4/2, 20:15, ΕΡΤ3).

Το Περιστέρι προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και με αυτές έφτασε τις 10 στα τελευταία 13 παιχνίδια του, μετά το αρχικό 0-3. Μακριά από την έδρα του έχει απολογισμό 2-5 που είναι ο χειρότερος μεταξύ των ομάδων της πρώτης πεντάδας. Θα πρέπει μάλιστα να κάνει το 4/4 στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του για την κανονική περίοδο, προκειμένου να αποφύγει το αρνητικό πρόσημο με το οποίο έκλεισε τις τρεις προηγούμενες.

Η ιστορία των αγώνων των δύο ομάδων στη Stoiximan Basket League είναι ασφαλώς μικρή, ωστόσο είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι και στις τρεις αναμετρήσεις που έχουν γίνει, ανέδειξαν νικητές τους εκάστοτε γηπεδούχους.

Το αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής σεζόν λοιπόν, κρίθηκε υπέρ της Καρδίτσας που επιβλήθηκε του Περιστερίου με 86-80. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου με επτά πόντους (60-67) ωστόσο οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με έξι (84-78) ένα λεπτό πριν το τέλος, για να φτάσουν στη νίκη.

Χουγκάζ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας»

Ο Νίκος Χουγκάζ μίλησε για την αναμέτρηση με την Θεσσαλική ομάδα που έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα έπειτα από τις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της.

«Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στην Τενερίφη και θέλουμε να αντιδράσουμε. Ξέρουμε ότι η Καρδίτσα είναι δυνατή στην έδρα της, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να υλοποιήσουμε το πλάνο μας σωστά, για να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα την πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα» δήλωσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment