PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Το Περιστέρι πόλη καθαρή και με την αλλαγή των σκήπτρων (pics)


Το σύνθημα “πόλη καθαρή, πόλη φωτεινή” συνεχίζει να παραμένει βασικός πυλώνας στο Περιστέρι παρά τις ανακατατάξεις στους Αντιδημάρχους.

Η αλλαγή προσώπου στη διεύθυνση καθαριότητας με την τοποθέτηση ως Αντιδημάρχου του Παναγιώτη Λύκου αντί της επιτυχημένης Μαίρης Τσιώτα δεν άλλαξε και πολλά αφού η ανάγκη για μια καθαρή πόλη παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες ο Παναγιώτης Λύκος αφού έλαβε την αναφορά της κας Τσιώτα έβγαλε στους δρόμους κάθε μέσο του Δήμου προκειμένου τα περισσότερα σημεία να παραμένουν καθαρά. Ειδικά σε κεντρικά σημεία της πόλης όπου η ανάγκη για όμορφη εικόνα είναι μεγαλύτερη λόγω της επισκεψιμότητας η επικέντρωση είναι ακόμα περισσότερη.

Μέσα σε μια βδομάδα ο Αντιδήμαρχος έστειλε τα συνεργεία σε δύο δύσκολα σημεία της πόλης όπως ο Πεζόδρομος Εθνικής Αντιστάσεως και η πλατεία της Πελοπίδα και Πλουτάρχου.

Οι ουσιαστικές επεμβάσεις προκειμένου το Περιστέρι να είναι καθαρό θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και τα ζητούμενα όλων των συμπολιτών μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment