PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πολύ μακριά από τα play-off ο Ατρόμητος με τη νέα ήττα στο Αγρίνιο


Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στη Super League συμπλήρωσε ο Ατρόμητος μετά το εκτός έδρας 1-0 από τον Παναιτωλικό.

Οι παίκτες του Ίλιτς δεν έδειξαν την απαραίτητη προσήλωση σε ένα ματς που τα πράγματα θα έπρεπε να είναι διαφορετικά αφού οι Αγρινιώτες αγωνίστηκαν για πάνω από ένα ημίχρονο με 10 παίκτες.

Μόλις 3′ ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα χωρίς ωστόσο το γκολ να μετρήσει. Ο Ρομπάιγ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Στεργιάκης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα. Ο Αντζιέλσκι πήρε την κεφαλιά και από κοντά σκόραρε, αλλά ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 24′ οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πάρουν προβάδισμα. Ο Ντίας τροφοδότησε τον Πέρεζ και στη συνέχεια εκείνος πέρασε την μπάλα στον Καρέλη, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Οικονόμου με παρατεταμένες τις τάπες έπεσε πάρα πολύ δυνατά στον Έντερ. Ο παίκτης του Παναιτωλικού είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και το δέχθηκε μάλιστα χωρίς διαμαρτυρία.

Ωστόσο, οι Αγρινιώτες χτυπούσαν στην αντεπίθεση και στο 43′ ο Μαυρίας δεν μπόρεσε από κοντά να πετύχει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, ενώ σπουδαία στιγμή για το 1-1 είχαν και οι Περιστεριώτες στο 45+4′ με τον Αντζιέλσκι.

Στο 51ο λεπτό ο Ατρόμητος πλησίασε ξανά στην ισοφάριση. Ο Κιβρκίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Αντζιέλσκι πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Βαλένσια δεν μπόρεσε εξ επαφής να σκοράρει, με τον Στεργιάκη να αποκρούει.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει και να έχει την κατοχή, με τον Παναιτωλικό ωστόσο να απορροφά την πίεση. Μάλιστα στο 71ο λεπτό έγινε και απειλητικός με σουτ του νεοεισελθόντα Λιάβα από τα δεξιά, με τον Τσιντώτα να αποκρούει. Στο 82′ οι Αγρινιώτες απείλησαν εκ νέου με σουτ του Χουάνπι. Ο Ατρόμητος πίεσε προς το φινάλε του ματς και στο 86′ ο Έντερ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αστόχησε. Οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να απαντήσουν και 1-0 έμεινε έως το φινάλε.

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (75′ Χουάνπι), Ντουάρτε, Πέρεζ (76′ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36′ Μαλής), Τορεχόν, Ντίαζ (69′ Λιάβας), Καρέλης (68′ Σίλβα)

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77′ Αθανασίου), Τσακμάκης (46′ Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (76′ Ντε Μποκ), Κούντε, Γκονζάλες, Γιουμπιτάνα (68′ Βέργος), Ρομπάιγ (77′ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment